๐Ÿ“– Het verhaal

Lang geleden, in mijn jongere jaren kwam ik wel eens op de feestjes van Yours Truly met The Flexican & SEF.

Op deze feestjes hoorde je heel vaak โ€œWaar is de liefde?โ€

Ik moest er gewoon iets mee doen maar wat? In 2016 heb ik het domein waarisdeliefde.nl geregistreerd en dat wat komt dan later wel.

Het wat is gekomen

Dit begon eigenlijk allemaal met de SPEELregels van Marieke van Dam. Een kaartenset vol vrolijke opdrachtjes die van je dagelijkse leven een avontuur maken. Eรฉn van de opdrachten is "Schrijf een vrolijk kaartje vol complimenten en leuk tekstjes. Gooi 'm bij een onbekende in de brievenbus."

Dat heb ik toen o.a. gedaan bij Marieke van Dam zelf en de reactie was zo leuk dat ik het eigenlijk steeds vaker ben gaan doen.

Soms stuurde ik een kaartje op, gaf ik het aan iemand of liet ik een kaartje slingeren in het wild. In de meeste gevallen weet de ontvanger dus niet dat het van mij komt en dat is ook goed. Gaat vooral om het moment dat iemand zoโ€™n kaartje vind in de brievenbus, het open maakt en dan dat moment. Dat moment is goud ๐Ÿ’›!

Mocht je dus ooit zoโ€™n kaartje gevonden of gekregen hebben. Het kan van mij komen maar ook van heel iemand anders. Veel mensen hebben het kaartje namelijk weer doorgegeven of gestuurd naar iemand anders en laat dat nu precies de bedoeling zijn ๐Ÿ˜Š.

Eรฉn ding heb ik in ieder geval geleerd de afgelopen jaren. Zoโ€™n klein kaartje kan zoveel doen voor iemand. Daarom hoop ik vooral dat door deze site meer mensen een lief kaartje gaan sturen ๐Ÿ’Œ naar een ander.

Verspreid liefde โค๏ธ met confetti ๐ŸŽ‰

Kleine moeite, groot plezier!

๐ŸŽ‰ Enjoy,
Ischa Gast